Najnovšie recenzie zo sekcie Veslovacie trenažéry
- montáž bez problémov
- tichý chod
- možnosť volenia záťaže
- zaberie málo miesta pri cvičení ,aj po zložení
- precvičí celé telo
oplatí sa, max. spokojnosť
- Pekný dizajn
- Jednoduchá montáž
- Slovenské menu
- Vytvorená trenažérová závislosť už po prvom tréningu ♂️.
Super stroj vysokej kvality.
inSPORTline Yukona
- Trenažér spĺňa presne to, čo som očakával
- ...prehľadny návod, jednoduchá montáž
- Rokmi overeny produkt
- Za danú cenu výborný,pevný trenažér,vhodný aj pre zdatnejších na kardio cvičenie.
- Možno trochu nižšie položený display.
robí všetko čo som chcel, vyhovuje mi, ale zodpovednejšia recenzia bude po dlhšom čase mám ho iba týždeň
Kupene kvoli domacemu uzivaniu nie vo fitkách
odporucam iným
Pre pohodlie
na nič
Veslovací trenažér je vhodný na domáce používanie, je skladný, tichý a praktický.
- plynulý chod
- možnosti programov a celkovo množstvo funcií
- oproti čisto vzduchovým mašinám vie priebežne počas cvičenia meniť záťaž
- celkom hlučný
- v návode sa uvádza nosnosť 120kg a v špecifikácii 135kg
Mám skúsenosti s ospevovaným strojom Concept 2, ktorý je odolnejší, tichší a na poctivé pravidelné cvičenie asi celkovo lepší, ale aj o dosť drahší. Tento stroj je kompromis za nižšiu cenu, ale celkový pocit z cvičenia je podobný a naviac ponúka variabilné zaťaženia počas cvičenia, čo beriem ako príjemný bonus. Dá sa napríklad vyžiť nižšia záťaž na rozohriatie, alebo uvoľnenie na konci. Zatiaľ jediným nedostatkom je vyššia hlučnosť a vŕzgajúci sedák, ale to sa bude dať vyriešiť dotiahnutím šróbov alebo pridaním pružinových podložiek.
Odporučam ,som veľmi spokojná presne podľa popisu .nemám žiadne zápory voči tomuto produktu 100%
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
- Ideálny na domáce používanie
- Zatiaľ som nezistila
- Cvičí sa na ňom výborne
Reakcia obchodu Hop-sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
Tím obchodu Hop-Sport.
Jednoduché zariadenie , na domáce použitie dostačujúce.
- Je ho možné rýchlo poskladať.
- Dá sa sklopiť, takže nezaberie veľa miesta.
- Dá sa na ňom cvičiť aj pri TV a nikoho tým neruším (tichý chod).
- Myslela som, že 8 stupňov záťaže bude málo. Zdalo sa mi to málo naročné. Ale zistila som,že mne to úplne vyhovuje, dokonca som musela cca po 10 min.cvičenia znížiť zaťaž na stupeň 5.
- Nosnosť produktu.
Dlho som uvažovala o zakúpení veslovacieho trenažéra. Lustrovala som recenzie, ktoré mi boli nápomocné pri rozhodovaní, preto pridám aj ja jednu. Výber padol nakoniec na tento konkrétny výrobok. Taká zlatá stredná cesta, ak nie ste vrcholový športovec a nechcete preveslovať Baltik jedným razom. Ja som si stroj zostavila sama, takže baby, na toto chlapa naozaj nepotrebujete. Pri prvých jazdách si treba dobre ozrejmiť techniku veslovania /viď videá/. Pri mojej výške 168cm mi rozsah pohybu plne vyhovoval. Jediná malá výtka za mňa: tým že som pravidelne hýbajúci sa človek a šport sa nesnažím iba pozerať v telke, stupeň záťaže som už pri prvom veslovaní posúvala od 1..skončila som pri záťaži č.7. Je ich tam 8. Takže ten posledný mám v zálohe. Zišiel by sa ešte jeden stupienok.. dva, ale to by som už asi urvala pás aj s magnetom. Dala som hodinu a celkom fajn som si zaveslovala. Boli aj obavy či nebude hlučný. Nie je! takže do paneláku ok, pokiaľ si nevypeckujete muziku pri ktorej budete makať :-) Pri priestorových obmedzeniach nie je problém ho po cvičení rýchlo zložiť, zaberie tak minim. miesto. Konečné moje resumé: spokojnosť!! ak chcete niečo urobiť pre svoje zdravie, hýbať sa, či je zima, leto...máte to doma! Za mňa ideálna voľba.
- Nemám s tým veľa skúseností, ale zdá sa že funguje dobre, v porovnaní s lacnejším produktom od inej značky výborne. Ešte uvidíme či sa podarí pripojiť mobilnú aplikáciu. Zatiaš bez úspechu. Pre nás to však nie je dôležité. Rozsah aj možnosti voľby záťaže úplne postačujú. Zvážim obstaranie aj hrudného pásu.
Pripojenie káblov ku konektorom ja málo pevné. Pripadá mi to ako urobené na kolene. Pri tejto cene očakávam lepšie spracovanie. Otázka ako dlho vydrží, keď sa bude pravidlene sklápať a rozkladať pojazd. Ostatné zdá sa je urobené kvalitne a pevne. V vyzerá to dobre aj na pohľad.
Až na tie konektory chválim.
Produkt som si vybrala pre jeho funkčnosť, jednoduchosť a spratnosť pre domáce použitie. Pokiaľ niekto nemá vysoké nároky na zaznamenávanie všetkých možných veličín pri cvičení, je to veľmi dobrý produkt. Cvičí sa na ňom dobre, je tichý, neruší ostatných členov domácnosti.
Nemám výhrady, dostala som, čo som očakávala.
Pomer ceny a kvality je dobrý.
- spickovy stroj, nie je co vytknut
- Slabší odpor aj pri najsilnejšej zaťaží
Celkovo postačujúci pre domáce užitie
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
Zobrazujem 61 - 80 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...19 Ďalšie »