Najnovšie recenzie zo sekcie Veslovacie trenažéry
- Mnozstvo funkcii , masivna konstrukcia , vyborny navod so super pripravenym spojovacim materialom .
- Urcite doporucujem pouzit protismykovu podlozku . Uchytenie obuvi suchymi zipsami nedostacujuce .
Vyborny produkt na domace vyuzitie s mnostvom funkcii a prednastavenych cvicebnych programov . Podla prilozeneho navodu je schopny si ho doma zlozit asi kazdy .
Pouzivam sice iba par dni ,ale spokojnost velka . Urcite doporucujem.
- Mám ho len krátky čas a pravidelne na ňom cvičím, ale zatiaľ som nenašiel žiadne negatívne veci.Oproti predchádzajúcemu nemám čo dodať len odporúčať.
- Nič
Odporúčanie priateľom
Zatiaľ najväčšia spokojnosť
Veľmi tichý a na moje cvičenie vyhovujúci
Áno
- dobrá cena
- vhodný na domáce použitie
- tichý
- možnosť rôznych cvikov, aj v stoji, vďaka "šlapkám" vpredu
Je vhodný aj pre vyššie postavy, mám 193 cm a je dostatočne dlhý aj pre mňa, sedačka nenaráža do dorazu.
- nic moc, amaterske spracovanie
- nefunguje displey,malo priestranny, cvicenie nizko na podlahe.
uz by som si ho viacej nekupil
- Funguje ako ma a je tichy
- zataz by mohla byt o dost vyssia
Pocitam ze cca 1 roka mi zataz vydrzi no potom asi budem musiet kupit stroj s vyssou zatazou
- som spokojný takmer zo všetkým
- trošku je veľký popruh na prichytenie nohy
Už dávno sme chceli kúpiť taký prístroj.
Spokojný.Dobre funguje
- funkčný,skladný
- sedačka sa kýve do stran
vcelku len zatial nefunguje počitač...možno je zle napojený
- Stabilný, tichý.
- Plastové kolieska pojazdu, sedačka ako "fotelka" z 19. storočia
Slušný pomer cena - kvalita
- Masívna konštrukcia
- Prijatelná záťaž pre začiatočníka
- Kvalita prevedenia
- Relatívne tichý chod
- Nešlo uplne zasunúť poistný kolík(Vodiace trubky majú zlý smer)
- Sedačka po čase začne vydávať pisklavý zvuk
- Nohy sú z tvrdého plastu
- Chýba snímač tepu
Myslím si, že za túto cenu som dostal celkom slušné zariadenie. Záťaž je dostatočná ale myslím si, že po nabratí kondicie nebude dostatočná. Ako nešportovec som začal s 5kou záťažou.Nohy sú z tvrdého plastu a na parketoch nedrží stroj na mieste a je potreba ho podložiť gumennou podložkou.. Poistný kolík sa dá zasunúť na 75% pretože zvar trubiek je vychylený, tak ho nepoužívam. Chýba mi merač tepu v zariadení ale čo by som za tak nízku cenu chcel :)
- Slabá kvalita.
Slabá kvalita.Osobne by som tento výrobok v ishope neponúkal.
- Vysoká stabilita a mohutnosť.
- Dobrý skladnosť.
- Tichý chod.
- nastavenie obtiažnosti s malým rozsahom.
- nie je možnosť kontroly tepu, aj keď na merači je nastavený.
Hlavný klad - cena a skladnosť na používanie v domácich podmienkach.
Hlavný zápor - keď už meranie tepu je v menu merača, tak mali do do rukoväte nainštalovať čidlá, alebo to inak riešiť.
Pre menej náročných užívateľov, ktorí chcú pracovať na sebe pri pozeraní tv plne odporúčam.
Cena zodpovedá kvalite.
- všetko
spokojnosť
- stabilný
- tichý
- 8 nadmieru postačujúcich obtiažností
- jednoduchá montáž
- zatiaľ nič
mám ho ešte len týždeň,zatiaľ mi plne vyhovuje a som spokojný
- pre občasných športovcov postačujúci
odporúčam
- Stabilný, tichý, možnosť viac druhov cvičenia v jednom
Vhodný pre domáce využitie
- Tento trenažér mám od roku 2012, zlákala ma jeho cena, ktorú hodnotím kladne
- Ukázalo sa,že výber podľa ceny je zlé kritérium, Už dvakrát sa poškodilo navíjanie a teraz v reklamácii mením prístroj za drahší v nádeji , že aj lepší.
Používal som trenažér Ocean skoro denne, ale ukázalo sa ,že jeho funkčnosť je obmedzená a dve reklamačné konania ma vyčerpali a ostalo veľké sklamanie z tohoto nekvalitného výrobku.
Nie je súci na ozajstné cvičenie.
- Som spokojný
- Nič
Niečo také som chcel a zatial som spokojný.
- robustny, tichy, kvalitne prevedenie, super cena
- absolutne nic
velka spokojnost so znackou duvlan, mam od nich uz druhy stroj, dakujem.
- sedatko
- kolieska na premiestnovanie
- nedostatocna zataz na najvyssom stupni pri frekvencii 30/min tep pod 115 a to nemam kondicku ...
- pri zatazi plastovy smrad
- opierky na nohy by mali byt dalej od zotrvacnika (alebo by som mal mat kratsie ruky...)
- cakal som ze bude tichsi ... klepanie-rapkanie v zotrvacniku pri 5-8, jemne skripanie pri posuve sedatka
- smyka sa po podlahe
- v kombinacii s snimacom tepu sigma (analog) sice tep ukazuje ale nepresne.. ako keby malo "pocitadlo" maly dosah.. pritom hodinky slapu na rovanku vzdialenost ok ..
- neprehladny zle umiesteny computer
cakal som viac
mozno odporucat tak pre zeny-deti do 50kg
Zobrazujem 321 - 340 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19 Ďalšie »