Najnovšie recenzie zo sekcie Veslovacie trenažéry

Concept2 D/PM5

Concept2 D/PM5

Overený zákazník Concept2 Overený zákazník

Pridané: 29. decembra 2018

Zakúpený v Concept2

• veľmi skladný

Pridané: 19. decembra 2018

Odporúča produkt
  • super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Hop-Sport Magnetic air HS-070R Rush

Hop-Sport Magnetic air HS-070R Rush

Overený zákazník Hop-sport Overený zákazník

Pridané: 17. decembra 2018

Zakúpený v Hop-sport

Odporúča produkt

V tejto cenovej ketegori je to super. Lahka montaz. Trenazer je tichy, da sa nastavit aj vacsi odpor. Pekny dizajn, som spokojny.

Reakcia značky Hop-Sport

Dobrý deň,teší nás Vaše pozitívne hodnotenie.Ďakujeme!Tím obchodu Hop-sport

Pridané: 10. decembra 2018

podľa očakávania

Pridané: 8. novembra 2018

Odporúča produkt

Nepotrebuje byť zapojený do siete. Záťaž je voda, žiadny magnet.

Pridané: 5. novembra 2018

Neodporúča produkt

Tovar prišiel poškodený a nefunkčný. Následne k nám prišiel servis domov, ktorý však len tovar zobral so sebou na opravu bez informácie, kedy obdržím funkčný stroj. Tým pádom som zaplatila 500 EUR za tovar, ktorý mi ešte neslúžil a neviem kedy bude.

Tunturi Cardio Fit R20 Rower

inSPORTline inCondi RW60

inSPORTline inCondi RW60

Pridané: 10. septembra 2018

Odporúča produkt
  • Dobre sa na ňom cvičí, už po pár cvičeniach cítiť jednotlivé partie tela, že zaberajú naplno, i krátke cvičenie je veľmi efektívne. Splnil moje očakávania.
  • na domáce cvičenie určite odporúčam
  • pri manuálnom programe mi stále skáču hodnoty raz dole raz hore, napríklad čas že: cvičím 5min a vzápätí ukáže 11min.. Asi treba do toho prísť :)

inSPORTline Rivu

inSPORTline Rivu

Anonym Anonym

Pridané: 8. septembra 2018

• maximálna spokojnosť...
  • nenašiel som žiadne nedostatky...

som velmi spokojný s týmto produktom,podla môjho názoru je to taká zlatá stredná cesta trenažeru na domáce použitie,pre toho kto to myslí vážne s tým to druhom športu,pretože je stavaný do posilovní,takže je konštrukčne masívny,stavaný na dlhodobú a častú zátaž v posilovniach,takže doma vydrží bez problemov a je cenovo dostupný...lacnejší ako mnohé komerčné produkty tohto druhu.Ja ho používam bez hrudného pásu,a tepovej frekvencie,nastavujem len program obtiažnosti a čo je dôležite držím sa dýchania,to je najspolahlivejšie a naj efektívnejšie meranie zátaže a vytrvalosti,dýchanie napovie každému športovcovi ako má nastaviť zátaž,frekvenciu padlovania a dľžku športovania na tom to produkte....

Overený zákazník eFitness.sk Overený zákazník

Pridané: 7. septembra 2018

Zakúpený v eFitness.sk

Neodporúča produkt

V ziadnom pripade to neodporucam kupovat. Menej skuseny clovek to podla navodu ani riadne neposklada, kedze tam chybaju dost dolezite kroky. Sedadlo riadne nesedi na voditku, pretoze distancne kruzky maju kazdy iny rozmer a vsetky do jedneho su pokrivene. Vysledok je, ze sedadlo sa zadrhava. Pocitadlo vobec nedrzi na drziaku, kedze bud drziak alebo pocitadlo maju iny rozmer, aky by mali mat. Nastavovanie zataze je tiez je otazka, kedy sa polamu tie plastove kridielkove matky.

Pridané: 31. augusta 2018

(naposledy upravené 31. augusta 2018)

Odporúča produkt

Je to môj druhý trenažér od insportline. Cca po 10 rokoch. Bral som ho do bytu, preto som bral tento vodný.. Kvôli hlučnosti. Je tichý. Počuť iba vodu. Rukoväte by mohli byt pogumované cca po 10 minútach sa mi začínajú šmykat ruky. Celkovo som s trenažérom spokojny.
Prišiel v rozlozenom stave v 2 krabicach na palete. Skladanie max na 15 minút.

Overený zákazník www.abcfitnes.sk Overený zákazník

Pridané: 31. júla 2018

Zakúpený v www.abcfitnes.sk

• Jednoduchá montáž
  • Fakt precvičí celé telo

Pridané: 13. júla 2018

Odporúča produkt
  • super zábava a super cvičenie

Pridané: 2. júla 2018

(naposledy upravené 6. júla 2018)

• Som spokojný.
  • Trochu hlučný

Pridané: 2. júla 2018

Odporúča produkt

nezaberie veľa miesta a precvičíte na ňom celé telo

Pridané: 13. júna 2018

• Celkom dobrý stroj.
  • Môžu cvičiť aj vyššie postavy.

Prišiel prasknutý kryt, slabšia záťaž, skôr určené pre ženy.

Pridané: 9. júna 2018

ok.

inSPORTline Oxford

inSPORTline Oxford

Pridané: 4. júna 2018

Odporúča produkt

Otrhli sa popruhi na nohy a skrutky som musel zaisťit thredlock na závity ale stroj je fajn mám problém s chrbticou a stroj je na toto fajn mám 100 kg a není problém stroj to zvláda zatiaľ cvičia aj deti a baví ich to tak uvidíme

inSPORTline Brook

inSPORTline Brook

Pridané: 24. marca 2018

Odporúča produkt
  • dobry na precvicenie celeho tela

Anonym Anonym

Pridané: 20. marca 2018

Neodporúča produkt
  • Cena, ale i ta je vysoká za špatnou konstrukci, která nevydrží 1 až 2 veslování týdně po 1 hodině. Do roka max. dvou se rozpadne svar u držáku pístu, případně se brzy obrousí rádlování.
  • 1/ Rádlování je zcela na nic. Nastavení zátěže není možné, neboť po něm stále sklouzává i po silném dotažení.
  • 2/ Uchycení pístu k nosné trubce se po čase ulomí (praskne svar). Dochází tam ke krutu, mělo by tam být otočné uložení. Špatně konstrukčně navržené, dochází ke zkrutu a píst je upevněn napevno.

Měl jsem dva, a když se oba rozbily. Tak jsem každý ještě opravil - svařil, tak po nějaké době opět praskl svar držící píst na rámu.
Po nějaké době, kdy jsem jej přivařil, tak zase opět upadl. Je to nevhodná konstrukce. Naprosto hrozné je, že Vám neustále sklouzává nastavení obtížnosti záběru na rádlování (vroubkování). Naprosto zcestná konstrukce nastavení obtížnosti (stačilo by udělat hřeben a bylo by po problému). Po tom, co se mi již dva Insportline vesl. trenažéry rozpadly, tak jsem přešel ke Kettleru, Jsou dražší, ale za ty nervy mi Insportline nestojí...

Zobrazujem 281 - 300 zo 366 recenzií 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19