Poradňa Veslovacie trenažéry


Autor: | Vložené: 31.05.2012 000 00:34 | Témy: Poradňa Veslovacie trenažéry

AKý TIP TRENAžERA SI MáM VYBRAť?

Dobrý večer.Mám 100kg pri výške167cm a zaujímalo by ma aký trenažér by bol pre mna vhodný s pomerom kvalita,cena:Niečo čo by vydržalo moju záťaž,bolo takmer nehlučné, s malým opotrebením.A ešte:je vhodnejší trenažér s pákami ako napr.ketler cup, alebo ten novší model ako napr,inspor.ocean.ani neviem na akom princípe tie novšie trenažéri pracujú.Dakujem pekne za odpoved.

  • inSPORTline

    inSPORTline

    31. mája 2012 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň prajem,

    najviac používané a najoptimálnejšie veslovacie trenažéry pracujú na princípe záťažového kolesa s klasickým pojazdom. Dôležitý je výber hmotnosti záťažového kolesa, aby nebolo príliš ľahké a aby malo aj odpor. Pomer cena/kvalita najlepšie vychádza pri našej ponuke v tomto modely: http://www.insportline.sk...

    inSPORTline

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (4)
    • Nie
    • Katka

      31. mája 2012 - Katka

      Dobrý deň.Ešte by ma zaujímalo či nie je pre simuláciu veslovania výhodnejší trenažér s pákami.Čo by ste mi vedeli povedať o tranažéri kettler kadett-je vhodný pre mna? a hlavne by ma zaujímalo či má plastové kolieska , alebo niečo kvalitnejšie na záťaž.A ak sa už pýtam,Prečo pri trenažéri ktorý ste mi odporučili, je na figuríne ktorá ukazuje záťaž svalov, to že nohy sa tam neposilujú_ked pri iných sú zahrnuté aj nohy?ide len o omyl, alebo je to odôvodnené.Ďakujem pekne a príjemný deň.


    • inSPORTline

      31. mája 2012 - inSPORTline

      Dobrý deň prajem,

      pri kadette je podľa mňa určite veľká výhoda to že je tam presná ergonómia pohybu veslovania, bolo by dobré zistiť aký presný odpor v kg majú hydraulické tlmiče, v ktorých vidím jedinú slabinu, sú na olej a teda môže sa stať že sa pokazia a vtedy býva oprava drahá, ale tak Kettler je kvalitná značka len niekedy majú problémy s náhradnými dielmi. Na veslovacích trenažéroch typu amazonian kde je navíjací mechanizmus sa dá precvičiť kompletne celé telo, ten obrázok bude asi chybný, na stroji nemusíte vyslovene stáť ale dá sa precvičiť aj triceps, biceps, ramená.

      inSPORTline


    • Katka

      31. mája 2012 - Katka

      Dalšou mojou otázkou je, či amazonian potrebuje montáž vašimi servisnými technikmi, alebo to človek zvládne aj sám.Ak potrebuje odbornú montáž, je už zahrnutá v cene, alebo si treba doplatit a koľko?Dakujem vám, aj za vašu trpezlivosť.


    • inSPORTline

      1. júna 2012 - inSPORTline

      Dobrý deň prajem,

      samotná montáž nie je náročná, zvládne to bežne technicky zdatný človek. Odborná montáž by stála 32 EUR avšak zatiaľ si ju nikto neobjednal na toto zariadenie.

      inSPORTline


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.